SIGN UP ENJOY $5 COUPON + DISCOUNT $10 OVER $149  

Vilkår og betingelser

OVERSIKT

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, inngår du i vår "Service" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert de tilleggsbetingelsene og retningslinjene referert her og / eller tilgjengelig ved hyperkobling. Disse vilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse brukervilkårene nøye før du åpner eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen deler av nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettsiden etter utskriften av eventuelle endringer utgjør aksept av disse endringene.

SEKSJON 1 - ONLINE BUTIKSVILKÅR

Ved å godta disse vilkårene for bruk, representerer du at du er minst en alder av flertall i din stat eller bostedsby, eller at du er flertalsalderen i din stat eller bostedsområde, og du har gitt oss ditt samtykke til tillat noen av dine mindre avhengige å bruke dette nettstedet. Du må ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål, eller kan du i bruken av Tjenesten bryte loven i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lov om opphavsrett).

Du må ikke overføre skadelig programvare, virus eller noen ødeleggende kode.

Brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar avslutning av tjenestene dine.

SEKSJON 2 - ALMINDELIGE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenesten til enhver av hvilken som helst grunn når som helst.

Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å tilpasse seg og tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk. Du samtykker i ikke å reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte deler av Tjenesten, bruk av Tjenesten eller tilgang til Tjenesten eller enhver kontakt på nettstedet som tjenesten leveres til, uten uttrykkelig, skriftlig tillatelse fra oss .

Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for enkelhets skyld, og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, KLASSIFIKASJON OG INFORMASJONSIDIGHET

Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller gjeldende. Materiellet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke stole på eller brukes som eneste grunnlag for å ta avgjørelser uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller tidsmessige informasjonskilder. Ethvert avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historisk informasjon, nødvendigvis, er ikke aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet til enhver tid, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på vår side. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

SEKSJON 4 - ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER

Prisene for våre produkter kan endres uten varsel. Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte Tjenesten (eller deler eller innhold derav) uten varsel når som helst. Vi skal ikke være ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for eventuelle endringer, prisendringer, suspensjon eller opphør av Tjenesten.

SEKSJON 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelig utelukkende online via nettsiden. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er gjenstand for retur eller utveksling i henhold til vår returpolicy.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder av våre produkter som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at datamaskinens skjermvisning av hvilken som helst farge vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve dette rett fra tilfelle til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengder av produkter eller tjenester som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud for noe produkt eller tjeneste som er gjort på dette nettstedet, er ugyldig der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller innhentet av deg, oppfyller dine forventninger, eller at eventuelle feil i Tjenesten blir korrigert.

SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV BILLING OG REGNSKAPSINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du plasserer hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller avbryte mengder kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller fraktadresse. Hvis vi endrer eller avbestiller en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt ved bestilling. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forbyde bestillinger som etter vår eneste dom synes å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å gi nåværende, fullstendig og nøyaktig innkjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som er gjort i butikken vår. Du godtar at du raskt oppdaterer kontoen din og annen informasjon, inkludert din e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

For mer detaljer, vennligst se vår returpolicy.

SEKSJON 7 - TREDJEPARTLINKER

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via vår tjeneste kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslinker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og har ingen ansvar eller ansvar for tredjeparts materiale eller nettsteder, eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.

Vi er ikke ansvarlige for skade eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst omhyggelig gjennomgå tredjeparts retningslinjer og rutiner, og sørg for at du forstår dem før du inngår noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.

SEKSJON 8 - BRUKERBESKRIVELSER, TILBAKEMELDING OG ANDRE INNLEGG

Hvis du på forespørsel sender visse bestemte innleveringer (for eksempel konkurranseoppføringer) eller uten forespørsel fra oss, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post, post, eller på annen måte (kollektivt, "kommentarer"), godtar du at vi til enhver tid, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke eventuelle kommentarer du sender til oss på ethvert medium. Vi er og skal ikke forplikte seg (1) for å opprettholde eventuelle kommentarer i selvtillit; (2) å betale erstatning for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi bestemmer etter eget skjønn, være ulovlige, støtende, truende, ærekrenkende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte anstrengende eller krenker partens immaterielle rettigheter eller disse vilkårene .

Du samtykker i at dine kommentarer ikke vil kræve noen tredjeparts rett, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller proprietær rettighet. Du er dessuten enig i at dine kommentarer ikke vil inneholde injurisk eller ellers ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av Tjenesten eller relatert nettsted. Du må ikke bruke en falsk e-postadresse, late som å være noen annen enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer du gjør og deres nøyaktighet. Vi påtar oss intet ansvar og påtar oss intet ansvar for eventuelle kommentarer fra deg eller noen tredjepart.

SEKSJON 9 - PERSONLIG INFORMASJON

Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy.

SEKSJON 10 - FEIL, UAKKYHETER OG UTSLIPP

Av og til kan det være informasjon på vår side eller i Tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan forholde seg til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og for å endre eller oppdatere informasjon eller avbestille bestillinger hvis noen opplysninger på Tjenesten eller på en hvilken som helst relatert nettside er unøyaktige når som helst uten forutgående varsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i Tjenesten eller på en relatert nettside, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, med unntak av lovens krav. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som er brukt i Tjenesten eller på en relatert nettside, bør tas for å indikere at all informasjon i Tjenesten eller på en relatert nettside er blitt endret eller oppdatert.

Seksjon 11 - Forbudt bruk

I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er du forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for ethvert ulovlig formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i eventuelle ulovlige handlinger (c) å krenke internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige bestemmelser, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke eller krænke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter (e) å chikanere, misbruke, fornærme, skade, fornærme, fornærme, diskutere, skremme eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell orientering, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning (f) å sende falsk eller villedende informasjon (g) å laste opp eller overføre virus eller annen form for ondsinnet kode som vil eller kan bli brukt på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore personopplysninger fra andre (i) til spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, kryp eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å si opp bruken av Tjenesten eller andre relaterte nettsider for å krenke noen av de forbudte brukerne.

SEKSJON 12 - ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke, garanterer eller garanterer at bruken av tjenesten vår blir uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten, vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten varsel.

Du er helt enig i at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, er tjenesten på egen risiko. Tjenesten og alle produktene og tjenestene som leveres til deg gjennom tjenesten er (med unntak av det som uttrykkelig er oppgitt av oss) gitt "som det er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen form for representasjon, garantier eller vilkår av noe slag, enten uttrykke eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-overtredelse.

Under ingen omstendigheter skal Victoriagowns LIMITED, våre styremedlemmer, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for eventuelle skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapte fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, tort (herunder uaktsomhet), strengt ansvar eller annet, som skyldes din bruk av noen av tjenestene eller produkter som er anskaffet ved bruk av tjenesten, eller for andre krav som på noen måte er relatert til bruken av tjenesten eller noe produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller forsømmelser i noe innhold, eller Eventuelle tap eller skader av noe slag som oppstår som følge av bruken av tjenesten eller innholdet (eller produktet) som er lagt inn, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de er informert om muligheten deres. Fordi enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses til det maksimale omfanget loven tillater.

SEKSJON 13 - FREMGIVELSE

Du samtykker i å skadesløs, forsvare og holde ufarlige victoriaagowns LIMITED og våre foreldre, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlig fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatavgifter, som er gjort av tredjepart på grunn av eller som følge av brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumentene de inneholder ved referanse eller brudd på lov eller rettigheter til tredjepart.

SEKSJON 14 - SIKKERHET

I tilfelle at noen bestemmelse i disse vilkårene er fastslått å være ulovlig, ugyldig eller uhåndterlig, skal bestemmelsen likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den ikke håndhevbare delen skal anses å være adskilt fra disse vilkårene Tjeneste, slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av andre gjenstående bestemmelser.

SEKSJON 15 - AVSLUTNING

Forpliktelsene og forpliktelsene til partene som påløper før utløpsdatoen skal overleve opphør av denne avtalen for alle formål.

Disse Servicevilkårene er effektive med mindre og til opphørt av enten deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse vilkårene for bruk ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis du i vår eneste dom mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, for å overholde vilkårene eller bestemmelsene i disse vilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle beløp som skal betales til og med dato for oppsigelse; og / eller tilsvarende kan nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av dem).

Non-nedvurdering. I løpet av Terminen og deretter, godtar du ikke å gjøre noe som er ment, eller som med rimelighet kan forventes, å skade Selskapet eller dets eller deres rykte eller som med rimelighet kan forventes å føre til uønsket eller ugunstig publisitet til Selskapet dersom du har ikke hørt tilbake fra oss i minst 4 virkedager. Ved brudd på denne termen forbeholder vi oss retten til å si opp kontrakten uten kompensasjon.

SEKSJON 16 - HELE AVTALE

Manglende av oss til å utøve eller håndheve enhver rett eller bestemmelse i disse Servicevilkårene, skal ikke utgjøre et frafall av slik rett eller bestemmelse.

Disse vilkårene for bruk og eventuelle retningslinjer eller bruksregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forbindelse med Tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av Tjenesten, erstatter eventuelle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjon og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av vilkårene for bruk).

Eventuelle tvetydigheter i tolkningen av disse vilkårene for bruk skal ikke tolkes mot oppdragsgiver.

SEKSJON 17 - ÆNDRINGER TIL SERVICEVILKÅR

Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke vår nettside for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår nettside eller Tjenesten etter at eventuelle endringer i disse vilkårene er lagt ut, innebærer godkjenning av disse endringene.

SEKSJON 18 - SKIPER OG GJELDENDE TOLD OG SKATT

Avhengig av hvilket land du instruerer oss til å sende bestillingen din, kan bestillingen din være underlagt importavgifter, toll og avgifter og / eller andre lignende typer offentlige avgifter, avgifter eller avgifter (samlet, "Toll og avgifter"). Du er ansvarlig for betaling av alle slike avgifter og avgifter, uansett når du faktureres eller belastes for avgifter og avgifter. Vi har ingen kontroll over disse kostnadene, da tollpolitikken varierer mye fra land til land. Når du legger inn en ordre for hvilke avgifter og avgifter som gjelder, kan ikke beregningen av de avgifter og skatter som du betaler, forekomme før du har bestilt bestillingen. Dette betyr at første gang du lærer om beløpet av de avgifter og skatter som belastes deg, ikke er mulig før du mottar kredittkortoppgaven eller kvitteringen fra oss med forsendelsen din. I enkelte tilfeller kan beregningen av avgifter og skatter føre til forsinkelsesforsinkelse utover de opprinnelige leveransestimatene.

Company name: IMERLE LTD Address:Union House, 111 New Union Street, Coventry, England, CV1 2NT