SIGN UP ENJOY $5 COUPON + DISCOUNT $10 OVER $149  

Vår garanti

Klarert

Forvisset av over 200 000 kunder og fortsett å telle. victoriaagowns er en av verdens ledende leverandør av bryllup og formelle kjoler, med et godt rykte for å gi perfekte kjoler til enhver anledning. Vi lager vakre kjoler til kvinner og jenter over hele verden på daglig basis, og antall fornøyde bruder vokser kontinuerlig.

Tilpasset Skreddersydd

Alle bryllup og formelle kjoler er tilpassbare. Hver brikke er skreddersydd individuelt til størrelsene og måler klientene oss.

Beste kvalitet

De beste dressmakers og erfarne designere er ansatt, som bruker de nyeste produksjonsteknikkene til å skreddersy kjolen din. Kjoler og kjoler er laget av materialer av høy kvalitet med utsøkt håndverk. Fullt foret med håndsyede perler og pyntegjenstander..

Fantastisk levering

Frakt over hele verden, med kort leveringstider og rimelig fraktgebyr. Et langsiktig forhold med kjente transportører fra hele verden vil sikre at bestillingen din er trygg og rask til dørstokken din.

Utmerket kundeservice

Uansett hvem og hvor du er, når du vil gjøre en bestilling eller gi oss verdifulle råd, er du velkommen til å kontakte oss når som helst. Vi verdsetter forholdet med deg, og derfor er vårt kundeserviceteam her for å hjelpe deg. 24/7 live chat service er tilgjengelig for å ta alle henvendelser. Din tilfredshet er vår topp prioritet.