SIGN UP ENJOY $5 COUPON + DISCOUNT $10 OVER $149  

Hvordan velge

Hver dame ønsker å se perfekt på hennes bryllup eller andre formelle offentlige anledninger. Passformen nedenfor gir noen informasjon som kan være nyttig for deg når du velger en perfekt stil for kroppstype og tema.

1. A-formet

Helt flatterende, A-formet silhuetten er virkelig en jentes beste venn. Ved å forsiktig flaring fra skuldrene ned, skinner den kurver i stedet for å kle seg til dem, for å skape en elegant silhuett.

Er denne stilen for deg? Hvis du er petit A-formet, legger du lengden på illusjonen. Hvis du er høy, kan den legge til fullhet, og hvis du har kurver du helst vil dekke, gjør A-formet det også.

2. Ballkjole

Den mest tradisjonelle av alle kjole silhuetter, ballet kjole legger kurver ved å fremheve midjen og flyter grasiøst inn i en full skjørt. Kjolen er flott å gjemme hele hofter og skape en nydelig timeglassfigur.

Er denne stilen for deg? Et perfekt valg for formelle eller "eventyr" inspirerte hendelser, gjør ball kjole stilen en fantastisk klassisk brudekjole. Se bra ut på de fleste kroppstyper.

3. Kappe/Kolonne

Figurkramme kolonne kjoler kommer i en rekke stroppeløse og backless stiler. Denne moderne stilen har blitt populær blant bruder som ønsker et elegant eller strandbrud.

Er denne stilen for deg? Et elegant valg for alle med brede skuldre eller slanke, atletiske bygg, det kan også forlenge en liten figur. Men hvis det er visse områder som du heller ikke vil fremheve, kan det ikke være stilen for deg.

4. Trompet/Havfrue

Også kjent som trompet eller "fit og flare", er mermaid kjoler montert på toppen og flair dramatisk rundt kneet.

Er denne stilen for deg? Havfrue silhuetter fremhever bysten, midjen og hofter gir en timeglass figur, så det er perfekt for å vise frem dine kurver.

5. Empire

Denne empire silhuetten har en bodice med høy midje rett under bysten. Utseendet kan enten være mykt eller flytende eller mer strukturert og klassisk, avhengig av stoffet og kuttet som brukes.

Er denne stilen for deg? Empire Silhouette trekker oppmerksomhet opp, forbedrer midjen mens mykner hofter, noe som gjør det til et flott utseende for de fleste kroppstyper.

6. Mini

For den super sassy bruden slutter den stadig mer populære brudeminien godt over knærne og er perfekt for å vise frem et par sexy pinner.

Er denne stilen for deg? Den er best egnet for uformelle eller utendørs bryllup og er spesielt egnet for sommer strand bryllup. Like flatterende for høyere bruder med lange ben eller kortere bruder som vil vises høyere på deres spesielle dag.

7. Knelengde

Et annet flott utseende for en uformell brud, slutter denne kappeens hule like under kneet.

Er denne stilen for deg? Mange petite eller buede bruder velger denne stilen for både eleganse og komfort. Best for cocktail bryllupsmottakelser eller bryllup i varmere måneder.

8. Midt-på-leggen

Midt-på-leggen kjoler har et hem som faller hvor som helst mellom bunnen av kneet og bunnen av kalven, og skaper en elegant, men likevel uformell stil. Populær på 1950-tallet, er denne stilen et godt valg for de som ønsker å legge til et årgangsmessig preg til deres bryllupsemblem.

Er denne stilen for deg? Midt-på-leggen kjoler er ideelle for å vise av bena og trekke oppmerksomhet til et vakkert par sko! Et populært valg som en "andre" kjole for å bytte til for mottaket ditt.

9. Ankel-lengde

Ankellange kjolen er hemmed rett ved anklene, og viser dermed føttene og skoene. Skjørtet kan være enten fullt eller passende.

Er denne stilen for deg? Flott for bruder som ønsker å presentere seg som smart, stilig og moderne. Fordi dette skjørtet ikke berører bakken, er det også svært ettertraktet for utendørs bryllup eller for bruden som bare ikke vil at gjestene skal tråkke på victoriagowns!

10. Gulvlengde

Bare litt lengre enn ankel-lengde brudekjole, er denne stilens skjørt ikke ment å dra på gulvet, men heller flyte bare tommer over den. Noen gulvlengde kjoler kommer med detaljering langs hemmet for å fremheve stilen.

Er denne stilen for deg? Snarere enn å ha skoene dine og føttene dekket av kjolen din, kan du få dem til å synliggjøre bryllupssamlingen din. Hvorfor ikke legge til en annen farge til bryllupssamlingen, for eksempel rød, og bruk et par sko i den fargen? Gjester vil bli hyggelig overrasket når de ser et slående par sko som dukker ut når du går ned midtgangen!