SIGN UP ENJOY $5 COUPON + DISCOUNT $10 OVER $149  

Kontakt oss

Ettersalgsstøtte:


 

For spørsmål angående Bestillings Status og annen ettersalgsstøtte, logg inn Mine Bestillinger og klikk på bestillingen du trenger hjelp med. Fra den detaljerte bestillingssiden kan du enkelt gjennomgå bestillingsdetaljer, spore ordrefremdrift.

Hvis du har spørsmål eller klager om varene du har mottatt, vennligst kontakt oss.

Alle ettersalgsforespørsler håndteres grundig. Vi vil svare så snart vi har resultatet, vær så tålmodig. Ingen forespørsel blir igjen ubesvart.

Du kan sende inn en klage etter trinnene, vårt team skal ta vare på det innen en arbeidsdag. Vennligst sjekk kontoen din regelmessig for å få den siste oppdateringen, du vil bli varslet via e-post samtidig. Vi svarer vanligvis på alle henvendelser innen en arbeidsdag.

 

Støtte for salg:


 

For spørsmål før du legger inn en bestilling, vennligst besøk vårt brukerstøtte. Brukerstøtten gir svar på de vanligste spørsmålene. I tillegg har vi vennlige servicerepresentanter klar til å hjelpe deg. Vi streber etter å gi deg utmerket kundeservice, og vi vil gjøre så mye vi kan for å forbedre din shoppingopplevelse. Skulle du ha spørsmål, kommentarer eller råd, vennligst ikke nøl med å kontakte oss..

 


 

Send inn din forespørsel

* Obligatoriske felt