SIGN UP ENJOY $5 COUPON + DISCOUNT $10 OVER $149  

Oppmerksomhet og omsorg

Produktet Outsourcing

Vi styrer og kategorisere stort antall pålitelige produsenter basert på deres spesielle kvalifikasjoner, vi også bygge separate profiler for hver leverandør vi jobber med, og scorer dem i henhold til standarder som: Positiv kommentar opptjent, gjennomsnittlig ordre fortsetter tid etc. Dette nettstedet kjører en periodisk evaluering på listen eksisterende leverandør for å eliminere de stakkars utført leverandører, holder bare de godt utført og kundeorienterte produsenter.

Ordrebekreftelsen

Som i klær industrien, størrelsen og fargen på kjolen er følsomme elementer, som kan ødelegge vår klients handleopplevelse lett. For å gi bedre løse dette odds etablerte vi en ordrebekreftelse Unit under kundeserviceavdeling; denne enheten er ansvarlig for å bekrefte alle detaljer på bestillingen din.

Produktet Inspeksjon

Vi dobbeltsjekke produktet før levering den ut, selv om vi vet at våre produsenter er alle tilliten verdig. Her er hvordan det går:

1. Produktet vil bli produsert nøyaktig i henhold til tidstabellen arrangert av oss, og elementet som produseres vil bli overført til senteret vårt for å bli inspisert av en gruppe høyt utdannede inspektører ved ferdigstillelse.

2. En enkel sjekk vil bli utført for å sørge for at produktet i samsvar med bestillingen, og vi fange alle detaljerte krav spesifisert på bestillingen din.

3. Vår QC team vil utføre en grundig inspeksjon for å kontrollere at produktet oppfyller de internasjonale ISO kvalitetsstandarder, klarte ikke noe produkt å møte våre QC standarder vil bli returnert for utskifting.

4. For disse produktene overlevd i vår QC inspeksjon vil bli overlevert til pakking team.

Produktet Packing

Vår Pakking team vil ta godt vare på hvert element overført til dem for å unngå eventuelle skader under pakkeprosessen. Våre pakke staber vedta mange nye måter å styrke de eksterne bokser, og dermed for å gjøre pakken mer lufttett, vann-tak og trykk resistant.They også synkronisere vår leveringsplan med de store kurerer som UPS, DHL, EMS, og med disse innsats, kan vi alltid få godt å gå pakker som sendes til Storbritannia med første fly tilgjengelig.

Pakke Sporing

Kort tid etter at pakken din blir sendt ut, vil vår logistikksenter og systemet vårt sende deg en e-post med sporingsnummeret automatisk; du kan begynne å spore hvor pakken din kom med en gang; Men det betyr ikke at vår plikt ender her, siden ansvaret er nå slått tilbake til kundeservice, og vår kundeservice representant er alltid der venter på din side før pakken trygt kommet på døren, viktigst av alt, du er fornøyd med varen mottas.

Nedenfor tar vi klær for illustrasjon, det betyr ikke nødvendigvis at vi vil bare spesialister på klær industry.Ever blitt sjokkert av produktet kom på døren din, som har super høy kvalitet eller passe perfekt størrelse? Hos oss, har vår kilde teamet alltid vært graving og liste over leverandører vår forfriskende for å sørge for at hver av vår grossist, detaljist eller sluttbruker kan ha de mest up-to-date produkter til lavest mulig pris.

Hvordan rengjøre og bevare?

Om Rengjøring

På best mulig måte å rengjøre en brudekjole eller aftenkjole før lagring er å ta kjolen til en høy kvalitet, profesjonell renere som spesialiserer seg på bryllup antrekk og aftenkjoler. Men hvis den kjolen er fortsatt veldig rent med bare noen små flekker, det finnes måter en person kan behandle eller spot-rense kjolen hjemme.

1. Finn ut hvilken stoff kjolen er laget av. Hvis plagget er silke, blonder eller en vintage kjole, er det bedre å ha det renset av en profesjonell.

2. Inspiser kjolen grundig for å finne eventuelle flekker, inkludert flekker fra perspirations, mat, væsker og makeup. Hvis kjolen er full-lengde, vil hem mest sannsynlig har samlet skitt.

3. Bruk en hvit, tørr klut for å milde bolt sateng etter bruk en egnet rensevæske, som beskrevet i neste trinn. Før du bruker noen væske eller rengjøringsmiddel til en flekk, teste den på et mindre synlig del av stoffet for å unngå misfarging kjolen.

4. Påfør hydrogen for vin, svette og blodflekker. Hydrogen peroxide kan bleke tekstiler, derimot, så ikke la det sitte på stoffet for lenge hvis kjolen er noe annet enn hvit farge. For blekk flekker, bruke en lett spray med hårspray. For fet flekker som sminke eller mat, bruke et renseri løsemiddel eller en blanding av såpe og vann.

5. Etter blotting opp så mye av flekken som mulig, påfør noen dråper hvit eddik og blot igjen. Deretter skylle området av stoff med vann, blot igjen og deretter la området tørke.

6. For å rense en skitten hem, suge hemline for et par timer i varmt vann blandet med vaskemiddel, er forsiktig med å holde resten av kjolen ut av vannet. Med en tannbørste, forsiktig gni hemline med såpevann for å løsne all smuss. Skyll grundig med vann.

7. Ikke henge en kjole på en kleshenger til tørk etter sted rengjøring. Våt stoffet er tungt, og kjolen kan strekke eller rive. I stedet plasserer kjole over en ren tørkestativ. Stativet bør være plastbelagt eller vinyl belagt, som splinter fra en tre man kunne rive kjolen eller rust fra en metall man kunne lage flekker på kjolen.

Om Sikrer

Hvis du tar så mye omsorg i å bevare din kjole som du gjorde i å velge den, kan det nytes som en familie arvestykke i generasjoner framover.

1. Lagre posen din kjole kom inn, eller ta med en plastpose for å beskytte kjolen underveis til renere.

2. Spør renere for en spesiell syrefritt boksen for å lagre din kjole i, og pakk den i syrefritt silkepapir. Du kan også henge kjolen av bodice ved å sy stropper som er litt kortere enn den bodice på midjen, plassere på en polstret hengeren og innpakning i en ren hvit bomull ark.

3. Oppbevar kjole i et temperert, tørt sted, vekk fra direkte sollys.

4. Inspiser kjolen på hver jubileum å sjekke for eventuelle misfargede områder eller savnet flekker og å tillate din kjole å "puste".