SIGN UP ENJOY $5 COUPON + DISCOUNT $10 OVER $149  

Om MissyDress

MissyDress.no er en profesjonell klesforhandler - merke til MissyDress, som er et tilbud av forskjellige elegante kjoler med høy kvalitet for kunder, fra det øyeblikket dette merket ble grunnlagt, er vår oppgave å tilby fine og gode kvalitetsprodukter over hele verden. Våre primære tilbud er Ballkjoler, Selskapskjoler, Brudepikekjoler, Festkjoler etc. Vi har et ansvar overfor våre forsyningspartnere, kunder og kolleger for å sikre at MissyDress-produkter blir produsert under akseptable forhold.

MissyDress har stort antall produkter til våre kunder, og nye produkter blir lagt til hver dag på dette nettstedet. Vår innovative markedsavdeling søker kontinuerlig etter de mest fasjonable kjolene for å tiltrekke og tilfredsstille den brede etterspørselen fra kundebasen vår. Vi er opptatt av å forbedre kvaliteten på opplevelsen din med vårt brede utvalg av topp produkter til bunnspriser!

På grunn av den effektive produksjonsprosessen leverer MissyDress alltid produkter med god kvalitet. I tillegg har MissyDress masseproduksjon og billig arbeidskraft, så produktene den leverer er til lave priser.

Vi velger å selge produkter basert på deres utmerkede design og påviste pålitelighet. Derfor er kvaliteten garantert. Vårt QC-team vil utføre en grundig inspeksjon for å sikre at produktkvalitet oppfyller de internasjonale ISO-kvalitetsstandardene, ethvert produkt som ikke oppfyller våre QC-standarder vil bli returnert for utskifting. Så vi er sikre på at hvert produkt som fra oss er av høy kvalitet og passer for deg.

MissyDress har god kunnskap om fraktveier og velger den praktiske fraktveien som gjør levering raskere. Tatt i betraktning langt frakt, har MissyDress profesjonelt personell som tar godt vare på kjolen og pakker hver eneste kjole. Vi tilbyr 3 forsendelsesmåter: EMS, DHL, UPS, EMS er den raskeste metoden og vår butikk velger ems som standard.

MissyDress respekterer din rett til personvern, ditt privatliv og sikkerhet er av største viktighet for oss. Vårt mål er din fullstendige tilfredshet, og vi er ikke i bransjen med å dele informasjonen din med andre. All personlig informasjon lagres på vår sikre server med flere lag brannmurbeskyttelse.

 

Som en høykvalitetsprodusent med høy service. Vi tilbyr perfekt service etter salg. Hvis du har spørsmål, vær så snill Kontakt

 E-post etter salgstjeneste: [email protected]

 

Hvis du trenger refusjon eller bytte, vennligst ta kontakt med vår kundeservice!