Vår garanti

MissyDress.no er verdens ledende produsent av brudekjoler og selskapskjoler til alle anledninger. Vi har produsert enorme mengder kjoler til kvinner over hele verden, med vårt meget gode omdømme er det flere og flere velger oss som leverandør når den helt spesielle kjolen, - til den helt spesielle anledningen skal velges.

Skreddersydd

Alle våre kjoler er skreddersydd, og hver del er tilvirket av våre skreddermestere og tilpasset hver enkelt kunde. For å garantere utsøkt kvalitet blir hver eneste kjole nøysomt sydd for hånd i våre lokaliteter.

Garantert kvalitet

MissyDress ansetter kun de beste kjolemakere og de mest erfarne designerne, de benytter de beste produksjonsteknikkene for å sy din kjole.

1. Vi er nøye i utvelgelsen av perler, stoff og tråd til hver enkelt kjole. Vi benytter kun topp kvalitet. Vi ser alltid etter de levende fargene, den vakre glansen og det riktige mønsteret i hvert materiale som brukes i din kjole.

2. Mange av våre kjoler har vakre perlebroderier langs ermene, toppstykket eller skjørtet. Profesjonelle kjolemakere bruker flere timer på å sy perlene fast i elegante, klassiske mønstre på din kjole.

3. Detaljer som folder benyttes ikke bare som dekorasjon, riktig bruk av folder kan også benyttes for å glatte over figuren. Foldene på våre kjoler er håndlaget av skreddere for at hver enkelt kjole skal få en perfekt utførelse.

4. Alle våre kjoler er foret og formet for å holde fasongen og fremheve din figur. I våre fotside kjoler benyttes et nettingfór mellom et mykt stoff som føles behagelig mot huden.

Utsøkt kundeservice

Det spiller ingen rolle hvem du er, om du ønsker å legge inn en bestilling, eller ønsker å gi oss gode råd, ta kontakt så snart som mulig. Vi verdsetter kontakten med våre kunder, partnere, bedrifter og andre, som deg. Vår kundeservice er alltid klar til å være behjelpelig. 24/7 LiveChat service er tilgjengelig for å svare på alle henvendelser. Vi gjør alt for at du skal være fornøyd.