Toll & Import Skatte

Toll er en statlig etat ansvarlig for å regulere forsendelser til et land eller en region. Alle forsendelser som sendes til og fra et land eller en region må fjerne tollen først. Det er alltid kjøpers ansvar å fjerne toll og betale de aktuelle tollavgifter.

Vi legger ikke til skatt, merverdiavgift eller andre skjulte kostnader. Du betaler oss nøyaktig den prisen vi merket på nettsiden, dvs varer delsum + frakt kostnader.

I de fleste land, men du må betale skatter eller avgifter på importerte varer. Noen ganger varer under en viss verdi, eller i enkelte kategorier, ikke pådra skatter.

Reglene er forskjellige i alle land. Dessverre er det ingen måte for oss å vite regler, forskrifter, skikker, tradisjoner, rutiner, smutthull, ordninger, systemer, papirarbeid, koder, lover, eller avgjørelser i hvert enkelt land.

Derfor kan vi ikke, og vil ikke, gi råd om skatt i ditt land. Som kjøper, er det ditt ansvar å finne ut denne informasjonen før du bestiller.

Hvis du må betale import avgifter og / eller tilleggstoll og merverdiavgift, så du vil måtte betale det til kurer ved mottak av pakken (e). Vi kan ikke regne dette for deg, og det er ikke mulig å forhånds betale den. Hvis du er drop-shipping eller sende en gave elementet til noen, må du sørge for at de er klar over muligheten for å måtte betale skatt når de mottar varene.

Vennligst finn ut så mye du kan om dine import avgifter i ditt eget land før du fullfører din bestilling. Hvis du finner ut informasjon om toll situasjonen i landet ditt, og du tror at det finnes måter å minimere skatt du må betale (eller eliminere skatter helt), bare fortell oss hva du trenger ved å sette instruksjoner (om merking, pakking , erklæringer, fakturaer, etc.) i kommentarfeltet under kassa. Vi er mer enn fornøyd med å følge instruksjonene.
 
Hvis elementene er anholdt av skikker, som er ansvarlig for klarering av elementene

Hvis elementene er anholdt av tollen etter at skipet forlot selgerens land, og kjøperen er ansvarlig for klarering av de fengslede eks.

Hvis en meget stor ordre blir levert til mitt land, vil toll gripe min ordre

Ja, det er en possiblity. Vi foreslår at du spør oss på forhånd for å dele dine bestillinger i flere mindre pakker, som skal sendes på ulike dager for å unngå mulig beslag.

Hvis tollavgifter påløper, som er ansvarlig

Det er kjøpers ansvar for eventuelle toll gebyr som kan lades fra levering. Hvordan importavgift vil bli belastet avhenger enkelte lands tilpassede regler.