Om oss

Missydress.no er en moteforhandler som tilbyr spennende kjoler i vakkert design og utmerket kvalitet. Kjolemote for kvinner og jenter. Suksessen med våre ballkjoler, brudekjoler, aftenkjoler, og selskapskjoler kommer gjennom en ansvarlig produksjon i alle ledd. Vi har et ansvar ovenfor våre leverandører, kunder og kolleger for å sikre at våre produkter produseres under ansvarlige forhold. En ansvarsbevissthet som er helt sentral i hvordan vi opererer som bedrift.

 

Hva vi tilbyr

 

Et stort utvalg produkter

Vi tilbyr våre kunder tusenvis av produkter, og nye produkter legges til daglig. Vår innovative markedsavdeling søker kontinuerlig etter de mest fasjonable kjolene for å tiltrekke seg og tilfredsstille den omfattende etterspørselen fra vår kundemasse. Vi føler oss forpliktet til stadig og forbedre din opplevelse med oss med vårt brede produktutvalg til svært lave priser.

 

Top Kvalitetsgaranti

Vi velger salgsvarer basert på utmerket design og utprøvd pålitelighet, derfor er kvaliteten garantert. Vårt QC (kvalitetskontroll) team foretar grundige inspeksjoner for å forsikre deg om at produktkvaliteten oppfyller internasjonale ISO-kvalitetsstandarder. Varer som ikke møter våre kvalitetsstandarder returneres. Slik forsikrer vi oss om at produkter vi sender fra oss er av høy kvalitet og tilpasset deg.

 

Alltid lave priser

Fordi vårt salg hovedsakelig foregår på internett har vi anledning til å yte service 24/7 til vesentlig lavere priser enn vanlige butikker med med høye husleier, lønns - og driftsutgifter. Uten nevnte driftsutgifter kan prispåslagene reduseres og vi kan allikevel opprettholde en forsvarlig drift.

 

Profesjonell pakking og levering

Våre kunder er alltid overrasket over hvor fort de mottar sine ordre fra oss, selv når ordrene ble plassert over helgen. Profesjonelle lageret personell vil ta godt vare på dine bestillinger ved å sørge for at de er pakket i samsvar med våre høye standarder.

 

7 dagers bytte og returordning

Vi tilbyr bytte og returordning i tilfelle varene du mottar er ødelagt eller skadet. Varene må returneres til oss innen 7 dager fra den dagen du mottok varen for bytte eller refusjon. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice snarest mulig dersom du oppdager skader eller store fargeavvik på mottatt produkt. Vi håndterer din bytte eller refusjonssøknad så snart bekreftelse på skade eller avvik foreligger. Flere detaljer er beskrevet under vår returordning.

 

Vi tar din sikkerhet på alvor

Personvern og sikkerhet er svært viktig for oss. Vårt mål er at du skal være tilfreds, vi er ikke i bransjen for å dele din private informasjon med andre. Alle personlige data lagres på vår sikre server med flere lag brannmurbeskyttelse.

 

Vi tilbyr alltid hjelp

Vår høyeste prioritet er at du skal være tilfreds. Vårt team står klar til å assistere deg mens du handler hos oss. Har du et spørsmål så ta kontakt med vår online kundeservice. Kontakt oss hvis du har spørsmål om nye stiler, farger og tilgjengelighet, eller hvis du leter etter det perfekte tilbehøret til kjolen du bestiller.


 

Til alle dere, fra alle oss på vår nettbutikk. Nyt shopping-opplevelsen, og lykke til med den store dagen. Takk, vi ønsker deg en lykkelig handel.