Leveringsguide

MissyDress.no har gode kunnskaper om fraktbetingelser og velger den beste og raskeste forsendelsesmåten for dine varer. På internasjonale forsendelser har MissyDress profesjonelle medarbeidere som tar godt vare på kjolen og pakker hver enkelt forsendelse forsvarlig. Vi tilbyr 3 forskjellige fraktmetoder: EMS, DHL og UPS. EMS er raskest (og anbefales for frakt til Norge), vår nettbutikk benytter DHL som standard.

LeveringsguideFor at vi bedre skal kunne kommunisere med deg, vennligst oppgi gyldig e-postadresse og husk å sjekke e-posten din etter bestilling for oppdatert informasjon. Du vil motta en e-post etter bestilling med bekreftelse av din ordre. Hvis du har oppgitt en postboksadresse som fakturaadresse må du informere oss om leveringssadresse.

Leveringstid

Beregnet leveringstid. (Start utregningen fra dagen betalingen aksepteres) = Tid det tar for skredder å sy (ca 12-15 kalenderdager) + leveranse (ca 3-8 kalenderdager).

Frakt

Vår fraktrate er vekt og destinasjonsavhengig. Hvis du har behov for nøyaktig fraktberegning, klikk deg inn på handlekurven for å få et estimat på fraktpris ved å legge inn din destinasjon.

Sporing av din bestilling
.

Vi har samarbeid med en rekke anerkjente fraktselskaper som dekker destinasjonene vi betjener: DHL, TNT, UPS, FedEx, USPS osv. Når varen sendes fra oss vil du motta sporingsnummer på e-post slik at du kan følge din forsendelse.

Her er link til fraktselskapene for sporingsinformasjon:
DHL: http://www.dhl.com/en.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
TNT: http://www.tnt.com/portal/location/en.html
FedEx: http://www.fedex.com/us/track/
USPS: https://www.usps.com

Internasjonale leveringsbetingelser (vi leverer over hele verden)

Med bakgrunn i vårt langvarige og gode samarbeid med våre fraktselskaper; DHL, UPS, TNT, FedEx m.fl. er du sikret en rask og trygg levering. Profesjonelle fraktselskaper sørger for at leveransene mottas uten skader selv til fjerne og internasjonale destinasjoner som USA, Europa, Canada og Australia.